چهار

...
شهروند مسوولیت پذیر؛ متخصص مدیریت مناسبت های ملی و دینی شهروند مسوولیت پذیر؛ متخصص مدیریت مناسبت های ملی و دینی شهروندان مسوولیت پذیر لنگر تعادل جامعه و ضامن حفظ همزیستی و انسجام اجتماعی هستند. شهروند مسوولیت پذیر چه در اجرای آیین های ملی و باستانی و چه در برگزاری مراسم دینی، مراعات هم وطن خود را می‌کند. به عنوان مثال،‌ در هم زمانی سیزده فروردین با روز شهادت امام علی(ع) اگر هم به دامان طبیعت رفت از انجام رفتارهایی که بیان گر بی توجهی یا بی اعتنایی به ایام شهادت آن امام است خودداری می‌کند.

چه برای تربیت شهروند مسوولیت پذیر، چه برای بهره گیری از توانمندی های او بایستی از ظرفیت فضای مجازی استفاده کرد. شهروند ایرانی در طول تاریخ نشان داده که در مجموع طبعی متعادل و مسوولیت پذیر دارد. و همین موجب شده که همواره چه در سور و سوگ چه در همزمانی مناسبت های دینی و ملی اش ماجرا را به خوبی مدیریت کند. فقط باید سطح آگاهی شهروندان را بالا برد. این، مسوولیت سترگ کسانی است که دل در گرو اعتلا و سربلندی «ایرانِ اسلامی» دارند؛ آن هم در این مقطع مهم تاریخی.
دوشنبه سیزدهم فروردین ۰۳
 مناسبت های دینی؛ سرپُل ارتباط با نسل جوان مناسبت های دینی؛ سرپُل ارتباط با نسل جوان سخنی چند با دوستان عزیز طلبه درباب مدیریت منبر

✍🏼حسینعلی رحمتی

✅ در مناسبت های دینی از قبیل شب های قدر و روزهای عاشورا و تاسوعا معمولا حضور مردم به ویژه جوانان و نوجوانان در مساجد و تکایا بیش از دیگر ایام است. و چه بسا افرادی که در طول سال فقط در این مناسبت ها در مسجد حاضر می‌شوند و پای منبر روحانیون می‌نشینند. از این رو چنین مواقعی یک فرصت استثنایی محسوب می‌شود که مبلغان دین باید از آن به بهترین وجه استفاده کنند. این کار امکان پذیر نیست مگر با «مدیریت منبر». در غیر این صورت مبلغ و مخاطب هر کدام در یک دنیای جداگانه سیر خواهند کرد و «ارتباط» که نخستین شرط موفقیت در تبلیغ است شکل نخواهد گرفت.
به هرحال، لازمه مدیریت منبر آن است که طلاب و روحانیون به چند نکته مهم توجه کنند:
شنبه یازدهم فروردین ۰۳
شب قدر؛ شب بیدار شدن شب قدر؛ شب بیدار شدن ✅ تیرِ دعا در کمانِ اجابت...
آدمی
این غافل از سحوری اسحار
و مکاید ایام،
در شب قدر،
شرمگین بود وسرافکنده.
از محضر دلدار فرصت خواست
مگر که ازسیاهی پرونده خود بکاهد
وتقدیر خویش از سر نویسد.
✅ شاهدان،سخن به نزد یار بردند
و او را به لیالی قدر سوگند دادند
بااین امید که ابر رحمتش باران شود و زخم ناسور گناهان با نام شفابخشش التیام پذیرد.

حسینعلی رحمتی
10 فرودین 1403
👋🏽 اندکی اندیشه ضرر ندارد
جمعه دهم فروردین ۰۳
نشست علمی گادفادر یا گودفادر»؟: پدر آرمانی دختران نسل فضای مجازی نشست علمی گادفادر یا گودفادر»؟: پدر آرمانی دختران نسل فضای مجازی [ Photo ]
🌀 سلسله نشست های علمی
"رابطه پدر_دختری در آینه علم و دین"

🔹 روایت نخبگانی از تعاملات پدر و دختر

🔸 جلسه بیست و نهم با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسینعلی رحمتی
(استادیار گروه اخلاق کاربردی پژوهشگاه قرآن و حدیث)

🔻موضوع: «گادفادر یا گودفادر»؟: پدر آرمانی دختران نسل فضای مجازی

📆 زمان: پنج‌شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳ (روز هفدهم ماه مبارک رمضان) _ ساعت ۲۰:۳۰

🔗 لینک شرکت در جلسات:
https://www.skyroom.online/ch/pajooh/khanevade

🌐 کانال اطلاعات نشست‌ها:
https://eitaa.com/khanevadeh_1403

👈 سامانه ثبت‌نام جهت دریافت گواهی (رایگان):
https://survey.porsline.ir/s/sBfnG5Yt

•┈┈••••✾🍃🌹🍃✾•••┈┈•
@khanevadeh_1403
@harahmati
پنج شنبه نهم فروردین ۰۳
🧕🧑‍🌾 پدرها، و الگوهای اخلاقی جدید دخترها 🧕🧑‍🌾 پدرها، و الگوهای اخلاقی جدید دخترها در جهانِ پیشافجازی، پدر عمدتا الگوی مسلط اخلاق برای دختر بود و گفتار و رفتار درست و نادرست را برایش تعریف می‌کرد (این البته به معنای نفی نقش مادر نیست) ولی در عصر فضای مجازی ورود الگوهای جدید مثل سلبریتی ها، هنرپیشه ها، و ورزشکاران، نقش پدر را تااندازه ای تضعیف و رابطه او را بادخترش به چالش کشیده است.

حسینعلی رحمتی

چهارشنبه هشتم فروردین ۰۳
آمار سایت
مشاهده کامل آمار